Tokatspor Kupada Iddialı

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u eleyerek 5. tura yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u eleyerek 5. tura yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura kalan takımların hepsinin kaliteli ekipler olduğunu belirterek, "4. turda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile iç sahada oynayacak olmamız, bize avantaj sağlayacak ama asıl avantajı sahada rakibimize karşı göstereceğimiz futbolun ve direncin belirleyeceğini unutmamamız gerekir" diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kaliteli futbolculardan kurulu iyi bir ekip olduğunu vurgulayan Şahan, şunları kaydetti: "Biz de kötü gittiğimiz dönem hariç daha fazlasını yapabilecek bir takımız. Rakibimiz ne kadar şanslıysa biz de kendimizi en az onlar kadar şanslı görüyoruz. Maç günü, kazanmayı da kaybetmeyi de sahaya koyacağımız futbol ve kazanma arzumuz belirleyecek. Kazanma arzusunu en üst düzeyde tutarak bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: