Tokatspor Teknik Direktörü Şahan, Görevinden Istifa Etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, dün itibariyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, dün itibariyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor'un hafta sonu Kartalspor'a 6-2 yenildiğini anımsattı. Maçın ardından takımdaki geleceğini değerlendirdiğini aktaran Şahan, "Maçtan sonra istifa kararı aldım. Dün bunu yönetim kurulumuzla görüştüm. Onlar da istifamı kabul etti. Dün itibariyle görevimden istifa ettim" dedi. Tokatspor'da görev yaptığı için mutluluk duyduğunu dile getiren Şahan, şöyle konuştu: "Görev yaptığım süre zarfında her zaman destek olan başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım dönemde basın mensuplarından ve taraftarlardan hep destek gördüm. Bazı şeyler istediğim gibi gitmiyordu. Biliyorsunuz daha önce de istifa kararı almıştım ancak yönetim kurulumuzla görüşerek kararımdan vazgeçmiştim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz