Tokatspor'a Destek

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in, Tokatspor yararına başlatılan kampanyaya bin TL destekte bulunacağı bildirildi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in, Tokatspor yararına başlatılan kampanyaya bin TL destekte bulunacağı bildirildi.

Tokatspor yararına başlatılan kampanyaya destek veren AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, herkesin Tokatspor için taşın altına elini koyması açısından başlatılan kampanyayı olumlu bulduğunu ve desteklediğini söyledi. Yüksel, "Tokatlı olup, Tokat'a gönül veren herkesin bu anlamda kentin tanıtımında katkı sağlayan, gençlerin aktivite olarak da bakabildiği, birçok il açısından da önemli olan spor, Tokatımız için de önemlidir. Bu anlamda bu kampanyayı destekliyorum. Sonucunun da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Spor basınının "Tokatspor Bizim, Verelim El Ele Kalalım 2. Lig'de ve Gönülden Destek" adıyla başlattığı kampanyaya ilk desteği Vali Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek vermişti. AK Parti Milletvekili Av. Zeyid Aslan ve MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru'nun ardından destek veren isim ise AK Parti'li Yüksel oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: