Tokatspor'da Kupa Mesaisi

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Altunsoy, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın iç sahada Hatayspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ancak tabii ki bir haftada 3 maç oynamanın dezavantajını ligde yaşamak istemiyoruz. Kadromuzda rotasyonlar olabilir" ifadelerini kullandı.

Ligde geçen hafta Kırklarelispor'a 3-2 yenildikleri maça da değinen Altunsoy, yenilgiyi kabullenmekte bir hayli zorlandıklarını ifade etti. Altunsoy, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bana göre müsabakada ilk iki maçta girmediğimiz kadar gol pozisyonuna girdik ve karşı kaleye şut attık. Ama iki maçta yapmadığımız kadar da defans bölgesinde hatalar yaptık. Müsabakanın sıcak bir havada ve bozuk bir zeminde oynanması, bir de takımımızın oyunun yarı bölümünü 10 kişi oynaması da tabii ki bu sonucun oluşmasının etkenlerindendir. Ama eksik kalmamamıza rağmen oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Futbolun bir sonuç oyunu olduğunu düşünürsek skor olarak hanenize puan yazdırmadıktan sonra tek teselliniz ileriye dönük takımınız için gördüğünüz pozitif görüntü oluyor. 40. dakikada 10 kişi kalmışsınız. Rakibin mutlak galibiyete ihtiyacı var. Sıcak bir hava bozuk, bir zemin. Yorulan takıma da ısrarla 'hücum' demek de biraz haksızlık olur. Zaten oyuncular saha içinde kendi durumlarına göre kendilerini ayarlarlar. Bu nedenle benim hiçbir zaman takımı geriye yaslamak gibi bir düşüncem olmaz."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor ile Kırmızı Grup'ta mücadele eden Hatayspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçı, yarın saat 14.30'da Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: