Tokatspor'un galibiyet özlemi sürüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'da moraller bozuk.

Bordo Beyazlı ekip deplasmanda grupta son sırada bulunan Kocaelispor'a 4-3 yenildi. Tokatspor bu sonuçla topladığı 2 puanla grupta son sıraya geriledi.

Tokatspor camiasında, Kocaelispor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Tokatspor, bu sezon oynadığı 9 maçta galibiyet alamadı.

İSMETPAŞA’DA MUCİZE YAŞANDI

Kocaelispor, 16 yaşındaki çocuklarla ilk galibiyetini aldı. İsmetpaşa Stadı’nda Tokat ile karşılaşan yeşil siyahlı gençler, ard arda attıkları gollerle rakibini 4-3 mağlup etti.

İLK 3 PUAN İLK GALİBİYET

Reklam
Reklam

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin dibine demirleyen ve sadece 1 gol atan Kocaelispor, geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı Tokatspor maçını 4-3 kazanmayı başarmıştı. 2 haftadır Tokat maçına hazırlanan yeşil siyahlı gençler, rakibi karşısında adeta bir mucizeyi gerçekleştirdiler ve sahadan 4-3 galip ayrıldılar. Kocaelisporlu gençlerin bu sezon aldıkları ilk puan tarihe geçerken, İsmetpaşa Stadına 200 dolayında taraftar gelmesi moralleri bozdu.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

Tokatsporu 4-3lük skor ile mağlup eden ve büyük bir başarıya imza atan Kocaelisporlu gençler, maçın bitiş düdüğü ile birlikte İsmetpaşa Stadını karnaval alanına çevirdi. Atılan her gol sonrası sevinç yumağı oluşturan gençler, maç sonrasında ise coşkularını ikiye katladı. Galibiyetin sevincini stat dışına da taşıyan Kocaelispor ekibi, şimdi ise gözünü gelecek hafta oynayacakları Konya Torku maçına çevirdi. Kocaelisporda, bozuk olan moraller yerine geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz