Tokat'ta 15 Temmuz Şehitlerine Anma

    Fatih YILMAZ- Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA)-TOKAT’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Erenler Şehitler Mezarlığı ziyaret

Fatih YILMAZ- Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA)-TOKAT’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Erenler Şehitler Mezarlığı ziyaret edildikten sonra şehitler için mevlit okutuldu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenlendi. Tokat Valisi Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve kent protokolü ilk olarak Erenler Mezarlığındaki Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Vali Ömer Toraman ve il protokolü şehit mezarları üzerine karanfil bıraktı. Daha sonra ise şehitler için dua edildi. Burada açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Ömer Toraman, ''Bugün Sayın Başbakanımızın işaretiyle tüm ülke genelinde şehit mezarlıklarını ziyaret etmek suretiyle 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü etkinliklerini başlatmış bulunuyoruz. Ülkemiz her dönemlerde çeşitli mihraklarla mücadele içerisinde gelmiş. Bu mücadelelerde de şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Bunun son halkasını da 15 Temmuz 2016’daki hain darbe teşebbüsündeki asker, polis ve sivil vatandaşlarımız oluşturuyorlar. Bu vesile ile de tüm şehirlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz'' dedi.

Reklam
Reklam

Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törenin ardından öğle namazı öncesinde Ali Paşa Camisinde şehitler için mevlit okundu. Tokat Belediyesi tarafından öğle namazı sonrası yemek ikramında bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: