Tokat’ta 2023 Eylem Planı

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Tokat 2023’e nasıl hazırlanmalı?” konusunda eylem planı çıkaracaklarını...

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Tokat 2023’e nasıl hazırlanmalı?” konusunda eylem planı çıkaracaklarını kaydetti.

Tokat olarak 2023 vizyonunu oluşturmak için çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Eroğlu, tarım alanında şu ana kadar Tokat’ta çalıştay yapılmadığını ifade etti. Eroğlu, “Yine bununla beraber diğer kulvarlarda ‘Tokat 2023’e nasıl hazırlanmalı’ bunları tartışalım, konuşalım istiyoruz. Bu anlamda eylem planları çıkartalım. Tokat’ın bir yıl içerisinde neyi yapması lazım. 3 yıl içinde ne yapması lazım, 5 yılda, 10 yılda ne yapması lazım? Burada basınımıza, siyasetçimize, bürokratımıza, STK’ya, sokaktaki vatandaşımıza ne düşüyor? Bunları bir program dahilinde konuşup, takip edilip bununla ilgili çalışma yapılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: