Tokat'ta 32 Aracın Lastiği Kesildi

Tokat'ta farklı günlerde meydana gelen iki ayrı olayda 32 aracın lastiği kesilmek suretiyle patlatılırken, olayla...

Tokat'ta farklı günlerde meydana gelen iki ayrı olayda 32 aracın lastiği kesilmek suretiyle patlatılırken, olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, il merkezi Askerlik Şubesi yakınlarında meydana gelen ilk olayda 14 aracın lastiği bıçakla kesildi. Olayla ilgili olarak yakalanan 2 çocuk ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı. Esentepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise gece saat 01.00 sıralarında 18 aracın lastiği kesildi. Polis, araçlardaki kan izi ve parmak izinden yola çıkarak olayla ilgili olarak 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Alkollü oldukları tespit edilen şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Olayın şüphelileri A.D.(19), H.B.(19) ve H.D.(18) mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: