Tokat'ta girişimcilik eğitimi

Tokat'ta kendi işini kurmak isteyen 60 kişiye uygulamalı girişimcilik eğitimi ve kursu verilecek.

Tokat El Sanatları Derneği (TOKSAT) ve KOSGEB işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen gerçek kişilere yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ve Kursu düzenlenecek.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ve Kursu için düzenlenen mülakata 75 kişi başvurdu. Yapılan mülakat sonucunda 60 kişi kursa katılmaya hak kazandı.

Tokat El Sanatları Derneği'nin Çekenli İş Merkezi'ndeki toplantı salonunda düzenlenecek kursta kursiyerlere; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş planı yazımı ve sunumunda dikkat edilecek özellikler, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri pazarlama planları, atölye çalışmaları, iş planı kavramı ve ögeleri üretim planı eğitimleri verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz