Tokat'ta Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ne Çöp Transferi

 Tokat-Turhal-Zile-Pazar Katı Atık Yönetim Birliği tarafından yaptırılan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ne çöp transferi başladı.

Tokat-Turhal-Zile-Pazar Katı Atık Yönetim Birliği tarafından yaptırılan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ne çöp transferi başladı. Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Belediyesi Çöp Transfer alanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi alanında herhangi bir sorun kalmadığını vurguladı. Tokat ve Turhal Belediyesinin 1 Ocak itibariyle Katı Atık Düzenli Depolama Tesisine çöpleri tırlarla götürmeye başladığını belirten Çiçek, "Tokat ilimizde günlük üretilen yaklaşık 170-180 ton civarındaki çöpümüz tırlarla Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ne nakledilecek. Bunu Tokat'ın tarihinde önemli günlerden biri olarak görüyoruz" diye konuştu. Tesisin Tokat Belediyesinin ikinci büyük projesi olduğunu söyleyen Çiçek, şunları kaydetti: "Katı Atık Düzenli Depolama işlemlerimizde nihayet buldu, herhangi bir sıkıntımız söz konusu değil. Eski vahşi depolama alanlarımızın ıslahı konusunda da çalışmalarımız çok yakın zamanda tamamlanmış olacak. Bu transferle Tokat Belediyesi atık ve çevre yönetimi konusundaki bütün projelerini gerçekleştirmiş oldu. Biz bunun memnuniyetini yaşıyoruz. Amacımız ülkemizin her bölgesinde bu tür uygulamaların yaygınlaşmasıdır." Açıklamanın ardından Çiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Bandırmalı, Ahmet Çetin ve Ahmet Yaraş ile çöp depolama alanında incelemede bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: