Tokat'ta Konser Gerginliği (2)

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA SALONDAN AYRILDILAR Tokat'ta 500 kişilik ülkücü grubun tepki gösterdiği üniversiteli öğrencilerin düzenlediği konser akşam saatlerinde sona erdi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA SALONDAN AYRILDILAR
Tokat'ta 500 kişilik ülkücü grubun tepki gösterdiği üniversiteli öğrencilerin düzenlediği konser akşam saatlerinde sona erdi. Gaziosmanpaşa Bulvarında yürüyüş yaptıktan sonra basın açıklamasıyla dağılan ülkücü grup akşam saatlerinde yeniden konserin düzenlediği salonun çevresinde toplandı. Ancak burada çok sayıda polis düğün salonuna giden yollarda önlem alarak, grubun salona yaklaşmasına izin vermedi. Ardından İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman grup üyeleriyle bir süre görüştü. Daha sonra ülkücü grup, 'Tokat'ta PKK istemiyoruz' sloganı atarak dağıldı. Bu arada dışardaki tepkiler nedeniyle düğün salonunda bekleyen öğrenciler, yaklaşık 2 saat sonra polis eskortu eşliğinde salondan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: