Tokat’ta Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası Tokat’ta devam ediyor.Hüseyin Akbaş Kapalı...

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası Tokat’ta devam ediyor.

Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonunda yapılan Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nın ikinci günüde oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Galatasaray, Samanyolu Koleji arasında oynan maçta oyuncular arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın tribünlere yansıması sonucu maça kısa bir süre ara verilerek devam etti. Karşılaşmada Galatasaray, Samanyolu Koleji'ni 92-85 yendi.

Reklam
Reklam

Basketbol Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Yakup Okur, Ali Yücel ve Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda oynanan maçlara sporcuların birçoğunun aileleri ile birlikte geldiğini kaydetti. Tokatlıları müsabakaları izlemeye davet eden Okur, Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nın Tokat'ta son 10 yılda düzenlenen en büyük organizasyon olduğunu sözlerine ekledi.

28 Mayıs - 2 Haziran 2013 tarihleri arasında 16 takımın katılımı ile yapılacak olan Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Anadolu Efes, Genç Ümitler, Banvit, Gelişim Koleji, ABC Koleji, Dokuz Eylül, Darüşşafaka, Ankara Üniversitesi, Örnek Kolej, Çukurova Üniversitesi ve Samanyolu Koleji takımları mücadele edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz