Tokat’ta Mazbata Töreni

Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, terfi eden Tokat Hakimi ve Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Suat...

Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, terfi eden Tokat Hakimi ve Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Suat Türkay’a meslek hayatında başarılar diledi.

HSYK kararı ile 1. sınıfa ayrılmaya hak kazanan Tokat Hakimi ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Suat Türkay için mazbata töreni düzenlendi. Tokat Adliyesi’nde düzenlenen mazbata törenine; Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Adalet Komisyonu Başkan Vekili Yahya Paslı, Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Başkontrolörü Fuat Şen ile hakim ve Cumhuriyet savcıları katıldı. Adalet Komisyonu Başkan Vekili Yahya Paslı, meslek için 1. sınıfa ayrılmanın önemine değindi. Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin ise mazbata belgesini Hakim Suat Türkay'a takdim ederek meslek hayatında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: