Tokat'ta Servis Şoförlerinden Teröre Tepki

Fatih YILMAZ/TOKAT, Tokat'ta Gaziosmanpaşa stadyumu karşısında toplanan servis şoförleri son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için araçlarıyla bir araya geldi.

Fatih YILMAZ/TOKAT, Tokat'ta Gaziosmanpaşa stadyumu karşısında toplanan servis şoförleri son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için araçlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 150 servis aracından oluşan konvoy Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde ilerleyerek terörü lanetledi. Araçlarının ön taraflarına Türk bayrağı asan servis şoförleri daha sonra Cumhuriyet meydanında toplandı. Burada grup adına açıklamalarda bulunan Musa Türköz, son yaşanan terör olaylarını protesto etmek için bir araya geldiklerini söyleyerek, "Bu vatan topraklarında Türk bayrağı altında yaşayıp rahatsız olanların bu vatanı terk etmesini vatanın bölünmez bütünlüğün bozulmasını istemiyoruz. Bugün burada ülkemizde yaşanan terör olayları için toplanmış bulunuyoruz. Ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetliyoruz. Servisçiler olarak vatandaşımızın, polislerimizin, askerlerimizin böyle elim olaylarda ölmesini istemiyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak savunmak için hepimiz askere gitmeye hazırız. Biz servisçiler olarak, vatanımız için kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" dedi. Grup burada bir süre slogan attıktan sonra tekrar araçlarına binerek konvoyu sürdürdü. Yaklaşık 1 saat süren konvoy 600 Evler mevkiinde sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: