Tokat'tan kar manzaraları

Tokat'ın Yeşilyurt, Niksar ve Reşadiye ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

Tokat'ın Yeşilyurt, Niksar ve Reşadiye ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

Yeşilyurt Yeşilyurt ilçesinde kar yağışı gün boyu etkisini gösterirken ilçe merkezinde kar kalınlığı 10-12 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 20-25 santimetreye kadar ulaştı. Yoğun kar yağışı sebebiyle sürücülerin zor anlar yaşadıkları görüldü.

Niksar
Niksar ilçesinde ve köylerinde de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle Niksar-Akkuş karayolunda da aksaklıkların yaşandığı öğrenildi.

Niksar ilçesinde kar yağışın ardından soğuk hava etkisini de göstermeye başladı.

Reklam
Reklam

İlçede yağan karın ardından buz tutan yollar sürücü ve yayaları olumsuz etkiledi. Bazı araçlar, kalkış sırasında zorluklar yaşadı.

Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise ana caddelerde kumlama çalışması yaptı.

Bu arada Erbaa-Niksar-Reşadiye-Erzincan karayolunda buzlanmadan dolayı maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldiği bildirildi.

Reşadiye
Reşadiye'de de kar yağışı etkili olurken, çocukların sokaklarda kar topu oynadıkları görüldü.

Pazar günü sabah saatlerinde yağmaya başlayan kar yağışı akşam saatlerinde şiddetini artırarak devam etti.

14 Ocak Pazar ve 15 Ocak Pazartesi sabah erken saatlerinde her yer karla kaplanırken, şehir merkezinde 20-25, şehir dışı kesimlerde ise yarım metreyi bulan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Yağan karla birlikte beyaz gelinlik giymiş bir gelini andıran Reşadiye'de, Kelkit çayı bir gerdanlık gibi görünmekte. Reşadiye yazın olduğu kadar kışında ayrı bir güzellikte.

İlçede yoğun kar yağışının vatandaşları olumsuz etkilememesi için Reşadiye Belediyesi tarafından karla mücadele ekipleri kuruldu. Kar temizleme çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz