Tokat'tan Kısa Kısa

Tokat'ta bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Tokat'ta bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden (ÇEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, enerji nakil hattı yenileme çalışması nedeniyle 28-29 Kasım'da, 08.00-16.00 saatleri arasında Gezirlik, Kümbet mahalleleri, Gardiyan Durağı, Tokat Orman İşletme Müdürlüğü ve otogar civarına elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Tokat'ta "Sağlıklı Yaşıyoruz Spor Yapıyoruz" sloganı ile başlatılan halı saha futbol turnuvası sonuçlandı.

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda çalışan personellerin resmi işler dışında da birbirleriyle iletişime geçebilmeleri personel arası tanınırlığın oluşturulması ve sağlıklı yaşam amacıyla hazırlanan projenin ilk aşamasında kuruluşlar arası düzenlenen ve 6 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında, Tokat Yetiştirme Yurdu birinci, Huzurevi ikinci, Turhal Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman, yaptığı açıklamada, "Öncelikle ben tüm kuruluşları, centilmenlik içinde yapılan maçlar için kutluyorum. Önemli olan birinci, ikinci olmak değil. Önemli olan burada aynı çatı altında bir şeyler paylaşabilmektir. İnşallah projemizin devamında masa tenisi ve voleybol turnuvası yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: