Toki Akyazı’da Çalışmalarına Başladı

Akyazı Belediyesi tarafından devredilen 46 dönümlük arazide 385 konutun yapımına başlayan Toplu Konut İdaresi ihalesi...

Akyazı Belediyesi tarafından devredilen 46 dönümlük arazide 385 konutun yapımına başlayan Toplu Konut İdaresi ihalesi ile inşaatları gerçekleştirecek olan firma çalışmalara hızlı başladı ve artan bir tempo ile de devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde şantiye kurumlarını tamamlayan firma, şimdide temel hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Büyük bir vinç ve araç gereçle arazide çalışmaları hızlandıran yetkililer; en kısa sürede temel atma aşamasına gelineceğini ifade ettiler.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’da çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, TOKİ konutları bizim başından beri söylediğimiz önemli projelerimizdendi. Ve bu projenin gerçekleşmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Temel atma aşamasına gelmiş bir proje ile inşaalah firma en kısa sürede konutları bitirerek sahiplerine teslim ederiz. Bu büyük projemizden sonra da inşallah spor kompleksini de bitimine az kalan Ak Çarşımızın yanına yapacağız. Halkımızdan aldığımız güç ile projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: