TOKİ Fırat İlkokulu'na Destek

Elazığ Belediyesi tarafından yeni açılan TOKİ Fırat İlkokuluna yaptırılan öğretmenler odası ve toplantı salonu bugün yapılan bir törenle açıldı.

Çayda Çıra Mahallesi’nde yer alan TOKİ Fırat İlköğretim Okulu Öğretmenler Odası ve Toplantı Salonunun açılışına Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Bozkurt, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Açılışta konuşan Okul Müdürü Turgay Aba, “Elazığ Belediyesi tarafından okulumuza yapılan öğretmenler odasının açılışı için bizleri yalnız bırakmayan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür ediyorum, öğretmen arkadaşlarımıza güzel bir ortam hazırladılar” dedi.

Reklam
Reklam

Elazığ Valisi Muammer Erol ise Elazığ Belediyesi tarafından yapılan çalışmanın son derece önemli olduğunu ifade ederek, Başkan Selmanoğlu’nun Milli Eğitim camiasından gelen bir belediye başkanı olması nedeniyle bu konularda daha duyarlı ve hassas olduğunu söyledi.

Yeni yerleşim yeri olan Çayda Çıra Mahllesindeki güvenlik, ulaşım, elektrik ve ısınma gibi konularda yaşanan sıkıntılardan da haberdar olduklarını belirten Vali Erol, bu konuda da gerekli adımların süratli bir şekilde atılacağını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Üzerimize düşen noktada gerekli işlemleri yapacağız Elazığ Belediyesinin burada öncülük etmesi takdire şayan bir durumdur. Yeni binalarda sıfır sorun diye bir şey olmaz, muhakkak eksiklikler olacaktır ama onlarda zamanla çözülecektir. Bizim dileğimiz en iyi ve en kısa zamanda bu ihtiyaçların giderilmesidir. Bu konuda da biz elimizden geleni yapmaya gayret ederiz sizlerde kamu kurumlarını rahatsız edin ve bizi bize bırakmayın. Allah hayırlı ve uğurlu etsin”.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise eğitim alanında desteklerine devam ettiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Elazığ Belediyesi olarak okullarımıza gerek bilgisayar, gerek kitap ve gerekse kırtasiye konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de 19 Mayıs Üniversitesi ve 18 Mart Üniversitesi bizlerden kitap desteği istediler onlara da yardımcı olduk ve Elazığ’ımızı güzel Türkiye’mize tanıtmaya devam ediyoruz”.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından TOKİ Fırat İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan plaket Vali Muammer Erol tarafından Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na takdim edildi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: