TOKİ, Güroymak'ta 240 Adet Konut Yapacak

Bitlis Güroymak’ta yapımı devam etmekte olan 192 yoksul konutuna ilave olarak, 120 adet alt gelir...

Bitlis Güroymak’ta yapımı devam etmekte olan 192 yoksul konutuna ilave olarak, 120 adet alt gelir grubu ve 120 adet orta gelir grubu olmak üzere toplam 240 adet konut daha yapılacak. TOKİ konutları projelendirilerek ön başvurular alınmaya başlandı.

Güroymak Devlet Hastanesi'nin kuzeyinde bulunan araziye inşa edilecek konutlar gelecekte yapımı planlanan Hükümet Konağı, Adliye ve Yüksekokulun hemen yanında yer alıyor. Alt grubu konutlar 2+1 brüt 84,40 m2, orta gelir grubu konutlar 3+1 brüt 117,61 m2. Ön başvurular 29 Haziran tarihine kadar yapılacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Güroymak Kaymakamlığı Ar-Ge birimine başvurması gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz