Toki İlköğretim Okulu Öğrencileri Tbmm'yi Gezdi

Bartın Toki İlköğretim Okulu öğrencileri, Ankara'ya yaptıkları gezi programı kapsamında TBMM'ni ziyaret ederek, AK Parti...

Bartın Toki İlköğretim Okulu öğrencileri, Ankara'ya yaptıkları gezi programı kapsamında TBMM'ni ziyaret ederek, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile birlikte Meclis'in Genel Kurul ve diğer bölümlerini gezdi.

TBMM Genel Kurul Salonu ve diğer kısımlarında rehber eşliğinde incelemelerde bulunan öğrenciler, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'la birlikte TBMM genel kurulunda bir süre sohbet etti. Öğrencilerin değişik konulardaki sorularını cevaplandıran Milletvekili Tunç, "Sizleri TBMM'de görmekten büyük bir mutluluk duydum. Burası Millet iradesinin temsil edildiği mekandır. Millet adına kanunların yapıldığı kararların alındığı yerdesiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, derslerinize iyi çalışıp, gelecekte istediğiniz güzel mesleklere sahip olacaksınız. Mesleğinizde de başarılı olduktan sonra aranızdan çıkacak olan kardeşlerimiz Bartın'ı burada Milletvekili olarak bizim yerimize temsil edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Okul öğretmenleri ve öğrencilere birlikte Meclisin Genel Kurul salonu, kulisler, Meclis bahçesi ve diğer bölümlerini gezdiren Tunç, ziyaret sırasında Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve öğrencilere TBMM ziyareti anısına belgelerini takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: