TOKİ İlköğretim Okulu, Yeni Ders Yılına Yetiştirilecek

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, TOKİ İlköğretim Okulu'nun yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, TOKİ İlköğretim Okulu'nun yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.

Yazıcı, TOKİ'nin yeni bir yerleşim yeri olduğunu dolayısıyla oradan konut alıp evlerine taşınan ailelerin okul konusunda büyük sıkıntı çektiklerini dile getirdi.

TOKİ İlköğretim Okulu'nun inşaatının hızla devam ettiğini bildiren Yazıcı, "3 kat üzerine yapılacak olan okulumuz 14 derslikli olacak ve eylül ya da ekim ayı sonuna yetiştirilecek. Böylece buradaki çocuklarımız da kendilerine daha yakın bir okulda eğitim öğretim görme olanağına sahip olacaklar. İnşaatta 3. katın beton kalıpları yapıldı. Kısa sürede kaba inşaatı tamamlanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Yazıcı, Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan okulun toplam bir milyon 44 bin liraya mal olacağını kaydetti.

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: