Toki İlköğretim Okulu'nda 'ders Sokağı' Projesi Açılışı

Bilecik'teki TOKİ İlköğretim Okulu'nda oluşturulan 'Ders Sokağı' projesinin açılışı yapıldı.Düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul...

Bilecik'teki TOKİ İlköğretim Okulu'nda oluşturulan 'Ders Sokağı' projesinin açılışı yapıldı.

Düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Fikret Başak, teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar öğretmen ve öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaları sergilemek ve belki bir ilki olarak okul müzesi ve koridorlarda branş öğretmenlerinin katkıları ile ders sokağı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra projenin açılış kurdelesini kesen Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk ”Öğrenci ve öğretmenler başarılı bir çalışmayı ortaya koymuşlar” dedi.

Reklam
Reklam

TOKİ İlköğretim Okulu'nda oluşturulan Ders Sokağı projesi kapsamında tüm koridorlar ders notları ve resimlerden oluşuyor. Projenin amacının, öğrencinin sadece öğrenimini derste değil teneffüslerde de yapmasına yardımcı olmak olduğu belirtildi.

Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: