TOKİ İÖO Dökülüyor

2009 yılında yapılan Alaplı TOKİ İÖO dökülmeye başladı

2009 yılında TOKİ tarafından Alaplı Toki Konutları içerisine yapılan Alaplı'nın Osmanlı mimari tarzda yapılan okulu dökülmeye başladı.

Alaplı TOKİ Konutları içinde yapılan 16 derslikli TOKİ Okçular ilköğretim Okulu binası hizmete girmesinin üzerinden henüz 3yıl geçmesine rağmen adeta dökülüyor.

Dış cephesinde çatlaklar oluşan okul binasının iç duvar sıvaları dökülürken, tuvalet kapıları ise tutanın elinde kalıyor. Müteahhit firmadan geçici teslimle alınarak 3 yıl önce eğitim-öğretime kazandırılan 16 derslikli okulda bozulmalar başladığını söyleyen öğrenci velileri, "Yeni yapılan bina sağlam değil, duvarlarda çatlaklar oluştu, sıvalar dökülüyor. En kötü malzemeleri kullanmışlar, Çatılalardan sınıflara su akmaya başladı , PVC kapılar kırık , okulun her tarafı dökülmeye başladı. Çocuklarımız çok kötü

Reklam
Reklam

şartlarda eğitim görüyor. Yetkililer bu binaya nasıl olumlu rapor verip teslim almışlar bir türlü anlam veremiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: