TOKİ İÖO Masa Tenisinde Alaplı Şampiyonu

Alaplı TOKİ İÖO Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlarda Alaplı Şampiyonu oldu

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen İlköğretim okulları arası Küçük kızlar ve Yıldız kızlar kategorisinde masa tenisi yarışmalarında Toki İlköğretim Okulu her iki branşta da Alaplı Şampiyonu olmuştur.Küçük kızlar Kategorisinde Zonguldak 3.olarak madalyalar,kupayla döndü. Yıldız Kızlarda da İlçemizi 17.01.2012 de Zonguldak ta temsil edecektir.

Okul Müdürü Murat UYAR ;okulumuz daha yeni açılmış olmasına rağmen Masa tenisi kültürünün okulda oturması için bu başarıların önemli olduğunu ve imkansızlık diye mazeret üretmeden çocuklara imkanlar verilince başarıların yakalanacağını belirtti.Masa tenisi severlerin okulumuza gelerek gerek ders içi gerek ders dışı imkanlardan faydalanabileceklerini belirtti.Emeği geçen Öğretmenimizi ve öğrencilerimi kutluyorum dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz