TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi

Biga'da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve belediye iş birliğinde yapılan 320 konut sahiplerine teslim edildi.

Biga'da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve belediye iş birliğinde yapılan 320 konut sahiplerine teslim edildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Özkan, TOKİ işbirliğiyle dar gelirli vatandaşlar için 100 lira gibi bir rakam ile ödeme kolaylığı olan konutların tamamlanarak tesliminin yapıldığını söyledi. Türkiye'de roman vatandaşların yaşadığı bölgede ilk toplu konut projesini hayata geçiren belediye olduklarını dile getiren Özkan, "Cumhuriyet Mahallesinde 35 bin metrekarelik bir alan satın alınarak imar ve alt yapı çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmış olup Biga Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine dağıtım sorumluluğu verilmiştir. Alınan kararlar doğrultusunda hak sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz" dedi. Biga Kaymakamı Fatih Genel ise Cumhuriyet Mahallesinde 1+1 40 metrekare 180 konut ve Turan Mahallesinde 2+1 50 metrekare 180 konut olmak üzere toplam 320 konutun sembolik olarak hak sahiplerine anahtarlarını teslim etmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: