TOKİ Saha Incelemesi Için Şanlıurfa'ya Geliyor

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkililerinin kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili incelemelerde

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkililerinin kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili incelemelerde bulunacağını bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Bamyasuyu Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, vatandaşların "TOKİ ne zaman burada kentsel dönüşüme başlayacak" sorusuyla karşılaştı.

Fakıbaba, TOKİ yetkilerinin kentteki eski sanayi bölgesi olarak bilinen alanda gelip inceleme yapacağını ve vatandaşların görüşünü soracağını belirterek şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Önümüzdeki birkaç gün içerisinde gelecekler. Biz burada yapılacak kentsel dönüşüm için 700 bin lira tutarında proje hazırladık. TOKİ ile gerekli görüşmeleri ve protokolü imzaladık. Şimdi TOKİ'nin sahaya inmesini bekliyoruz. Bu gün yarın geliyorlar. Sizlerle görüşecekler."

Daha sonra Belediye tarafından Cevheri Parkı yanında yaptırılan semt pazarını da gezen Fakıbaba, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: