TOKİ'nin yaptırdığı 150 yataklı devlet hastanesi vatandaşı memnun etti

Ardahan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan devlet hastanesi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar modern binada...

Ardahan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan devlet hastanesi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar modern binada görülen hizmetten memnun kaldı.

Yenişehir semtinde yaptırılan 150 yatak kapasiteli modern hizmet vermeye başladı. Yaklaşık bir ay önce geçici kabulü yapılan hastanenin temizlik ve tüm ünitelerinin yerleştirilmesinin tamamlandığı ve bir haftadır da sağlık hizmetlerinin verilmeye başlandığı belirtildi.

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, kış ortasında da olsa hastaneyi bir an önce vatandaşın hizmetine açmak için gösterilen çabanın olumlu sonuç verdiğini söyledi. Vatandaşı büyük bir sıkıntıdan kurtardıklarını belirten Vali Tekmen, yarıyıl tatilinde bu semtteki 24 derslikli okulu da hazır hale getirip, 2. dönemin başında hizmete açacaklarını da dile getirdi.

Reklam
Reklam

Bunun için görevlilere talimat verdiğini ve yine TOKİ tarafından inşaatı tamamlanan merkezdeki 300 kişilik öğrenci yurdunun da aynı zamanda devreye girmesiyle eğitimin fiziki altyapısının tamamlanmış olacağını açıkladı.

Kanalizasyonu, takviye içme suyu ve yolunun çok önceden ve de kurum ayrımı yapmadan devletin bütün kurumlarının birlikte çalıştırılması ve çabalarıyla altyapısı tamamlanan bu semtteki 500 daireli TOKİ binalarının hak sahiplerine tesliminin bir an önce yapılması için yetkililerle temaslarının devam ettiğine dikkat çeken Tekmen, bu bölgede yeni bir şehrin doğacağının, trafiğin şehrin doğusundan batısına sürekli akış göstererek şehirciliğin ve şehir hayatının ve ekonomisinin canlanacağının müjdesini verdi.

Vali Tekmen, uygulamalarda görülen eksikliklerin ve görülen hataların da kısa sürede giderilmesiyle modern ve 5 yıldızlı otel konforunda olan yeni hastanenin yakın bir zamanda Sağlık Bakan’ın teşrifleriyle resmi açılışının da yapılacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz