TOKİ'nin yoksullara yaptığı konutların başvuruları başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 7 ilde yoksul vatandaşlar için yaptırılan konutların Kırşehir etabı için...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 7 ilde yoksul vatandaşlar için yaptırılan konutların Kırşehir etabı için başvurular, 5 Eylül'de başlayacak. 23 Eylülde tamamlanacak başvurulara yoğun katılım olması bekleniyor.
Kındam Mahallesi'nde yaptırılan 292 konut, gelecek yıl hak sahiplerine teslim edilecek. Peşinatlarını ödeyerek konut almaya hak kazananlar, ilk taksitlerini konut tesliminden sonra yapacak.
Peşinatı 4 bin lira olan konutların taksiti 173 liradan başlayacak ve 180 ay vadeli olacak. Başvurular, 5-23 Eylül tarihleri arasında, illerde valiliklere, ilçelerde ise kaymakamlıklara yapılacak. Başvuruların konut sayısından fazla olması durumunda, hak sahipleri kura ile belirlenecek.
TOKİ konutları bölgesine 150 kişilik cami, 1 sosyal tesis, ticari amaçlı bir büfe, çocuk Oyun alanları ve otopark da yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz