Toksöz’den Tekstil Fabrikasına Ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İsmail Toksöz, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde ki fabrikaları...

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İsmail Toksöz, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde ki fabrikaları ziyaret etti.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Bartın OSB’de tekstil işletmeciliği yapan fabrikaları ziyaret etti. Ziyarette, fabrika sahipleri ile görüşen TSO Başkanı Toksöz, çalışan işçileri de ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Başkan Toksöz, “Bartın OSB bölgemiz için çok önemli bir gelir kaynağıdır. Burada ki fabrika sahiplerinin çoğu dışarıdan gelerek Bartın’da istihdam sağlayan iş adamlarımızdır. Tabi TSO olarak en büyük hedefimiz OSB’yi büyüterek Bartın ilimizde daha çok iş adamının gelmesi. OSB’nin büyümesi ile ilgili görüşmelere yapıyoruz. bunun yanında ilimizde ticaret yapmak isteyen işletmelere de yer konusunda gerekli her türlü yardımı sağlıyoruz. İnşallah bundan sonra ki günlerde OSB’nin büyümesi ile ilgili gerekli çalışmalar yapılarak, daha çok sanayicinin gelmesini sağlarız” dedi.

Reklam
Reklam

Tekstil sahibi Ramazan Taş ise, “Bartın TSO Başkanı buralara kadar gelerek bizleri ziyaret ederek sıkıntılarımızı ve isteklerimizi dinledi. Bizlerin de tek isteği, 5084 Sayılı Teşvik Yasası’nın devam etmesi yönündedir. İnşallah hükümetimiz konu ile ilgilenerek yasayı devam ettirir. Yasa tekrar onaylanmazsa mecbur küçülmeye gideceğiz başka çaremiz yok. Bu arada Bartın’a geldiğimiz ilk günden beri sıkıntılarımız dinleyen her konuda yardımcı olan Bartın TSO’ya teşekkür ediyorum” dedi. Ardından sohbet edilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: