Tolga Ciğerci: Hedefim Bundesliga

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Fenerbahçe’yi 3 – 0 yenen Borussia Mönchengladbach’ta ilk...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Fenerbahçe’yi 3 – 0 yenen Borussia Mönchengladbach’ta ilk golü kaydeden Tolga Ciğerci, hedefinin Bundesliga’da kalmak olduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tolga Ciğerci, attığı golle ilgili olarak, “Çok iyi konsantre oldum. Çok iyi vurdum ve Allah’a şükür gol oldu.” dedi.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw’ün tribünden karşılaşmayı izlemesinin performansları üzerinde etkisinin olup olmadığı yönünde bir soruya Ciğerci, “Tribünde olduğunu bilmiyordum. Ben sadece maça konsantre olurum.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Ciğerci, Türk Milli Takımı’ndan teklif gelmesi halinde Türkiye’de oynamak istediğini de dile getirdi. Fenerbahçe’yi de değerlendiren genç futbolcu, sarı – lacivertli takımın as futbolcularıyla oynamasıyla Avrupa’da yoluna devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: