Tolga Güleç Poyraz Karayel'e dahil oldu

Başarılı Kanal D dizilerinden Poyraz Karayel'in son bölümünde Tolga Güleç sürprizi yaşandı. En son Son Çıkış dizisinin kadrosunda yer alan Tolga Güleç, Poyraz Karayel 49. bölümünde Adil Topal'ın oğlu Neşet karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Bütün aşkların sıradışı, dostlukların kıran kırana, düşmanlıkların acımasızca yaşandığı Poyraz Karayel'e sürpriz bir transfer gerçekleşti. Tolga Güleç, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Celil Nalçakan'ın paylaştığı Poyraz Karayel'e dahil oldu. Genç ve dinamik kadrosuyla iki sezondur ekranda fırtınalar estiren diziye katılan Tolga Güleç, Adil Topal'ın büyük oğlu Neşet karakterini canlandıracak. Adil Topal karakterine göre daha naif ve duygusal biri olan Neşet'e hayat verecek olan Tolga Güleç, yeni rolüyle Poyraz Karayel 49. bölümünde etkin bir rol aldı.

NEŞET KARAKTERİ

Otuz yıl önce Bahri Umman'dan kaçan Adil Topal, Poyraz ve Meltem'i İsmail Karayel'e bırakmış, Neşet'i yanında götürmüştür. Neşet Topal, Meltem ve Poyraz'ın abisidir. Neşet hayatı boyunca babasının karanlık dünyasının içinde olsa da babası Adil'den çok farklıdır. Tolga Güleç'in hayat vereceği Neşet babasına göre çok daha naif ve duygusal biridir ama onun da karanlık yanları ve herkesten gizlediği amaçları vardır.

POYRAZ KARAYEL 49. BÖLÜM ÖZETİ

Tolga Güleç'in de kadroya dahil olacağı Poyraz Karayel 49. bölümünde yaşanan şöyleydi; Haftalardır zor günler geçiren Bahri'nin eline yeni bir koz geçti. Adil'in büyük oğlu Neşet, Bahri'nin elindeydi. Poyraz yıllar sonra abisi ile karşılaştı! Bahri'lerin eline geçtiğini duyan Adil'in oğlunu geri almak için yapmayacağı şey yoktu. Adil'in Neşet'i almak için gözünün ne kadar kararabileceğini iyi bilen Poyraz ve Bahri'ler de önlemlerini almaya başladı. Albay'dan Sinan'a, İpek'ten Meltem'e kadar herkesi Bahri'lerin evine topladı. Uzun bir gece oldu.. Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden oldu. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktaydı.

TOLGA GÜLEÇ KİMDİR?

20 Eylül 1981 İskenderun doğumlu olan Tolga Güleç, aslen İzmirlidir. Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine ara veren oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olmuştur. Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerin kadrosunda yer alan Tolga Güleç, son olarak Son Çıkış dizisinde Cesur karakterini canlandırmıştır.