Tolga Ünlü: Takım Olarak Süper Lig'de Mücadeleye Hazırız

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor oyuncularından Tolga Ünlü, takım olarak Süper Lig'de...

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor oyuncularından Tolga Ünlü, takım olarak Süper Lig'de mücadele etmeye hazır olduklarını söyledi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor oyuncusu Tolga Ünlü, PTT 1. Lig'inden şampiyon olarak yükseldiklerini tek düşüncelerinin ise Süper Lig'de başarılı olmak olduğunu belirtti. Ünlü, iyi hazırlandıkları sezonun başlamasını şimdiden sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

2013-2014 sezonunda mücadele edecekleri Süper Lig için 3 Temmuz'da başlayan hazırlıklarının Konya'daki ilk etabını tamamladıklarını belirten başarılı oyuncu Tolga Ünlü, "Olması gerektiği gibi oldukça sert ve yoğun tempoda bir çalışma döneminin ilk etabını geride bıraktık. Şimdi Bolu ve Slovenya'da yapacağımız ikinci ve üçüncü etap kampımız var. Bu kamplarda daha çok teknik taktik çalışma yapıp hazırlık maçları oynayarak lig öncesi son durumumuzu göreceğiz ve eksiklerimizi gidermek için çalışacağız. Topla oynamayı özledik diyebilirim. Ben ve takım arkadaşlarım bir an önce sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Takımın iskelet kadrosunun korunmasının doğru bir tercih olduğunu da açıklamalarına ekleyen Ünlü, "Takımda arkadaşlık ortamıyla alakalı değişen bir şey yok. Çünkü arkadaşlığın olduğu yerde başarı da gelir. Bunu zaten geçen senelerde gördük. Arkadaşlık sayesinde play-off oynayarak lige çıktık. Bu senede gerçekten başarılı olacağımıza inanıyorum. Bütün takım olarak mücadeleye hazırız. Genç oyuncular olarak uzun süredir Süper Lig'de mücadele etmek hayalimizdi. Buna çok yakınız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Takım olarak mücadelemiz değişmeyecek. Değişen sadece rakipler olacak." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: