Tolga Zengin'in Beşiktaş' Transferi

  Trabzonspor Yönetim Kurulu ve bordo-mavili takım, Beşiktaş ile anlaşan takım kaptanları Tolga Zengin'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve bordo-mavili takım, Beşiktaş ile anlaşan takım kaptanları Tolga Zengin'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi. Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "17 yıl kulübümüze hizmet etmiş, formamızı tüm yaş gruplarında şerefiyle taşımış, evladımız, kardeşimiz Tolga'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.Tolga'nın istediği tüm başarılara ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Yolun açık olsun kaptan" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: