Tolga Zengin'in Beşiktaş'a Transferi

TRABZON (AA)  - Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi konusunda iki kulübün de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi konusunda iki kulübün de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City takımı ile yapılacak rövanş maçının hazırlıklarını bu akşam basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren bordo-mavili takımda, kaleci Tolga Zengin'in çalışmaya katılmadığı öğrenildi. Sivil kıyafetleriyle antrenman sahasına gelen kaptan Tolga Zengin'in takım arkadaşlarına konuşma yaparak vedalaştığı bildirildi. Milli kalecinin transferinin tam olarak yarın netlik kazanacağı ve yeni takımına katılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: