Tolgahan Sayışman'dan Merve Boluğur açıklaması

Şimdilerde Asla Vazgeçmem dizisinde boy gösteren Tolgahan Sayışman, rol aldığı dizinin kadrosuna eski sevgilisi Merve Boluğur'un katılmasını istediği yönündeki iddialarına açıklık getirdi.

Tolgahan Sayışman'ın geçtiğimiz aylarda dizinin reytinglerinin düşük olmasında Amine Gülşe'nin payı olduğunu söylediği ve rol arkadaşına kötü davranmaya başladığı idda edilmişti. Hatta durumdan rahatsız olan Amine Gülşe, sete annesini getirmeye başladı dedikoduları çıkmış. Yaşanan gelişmeler üzerine üzerine "Ben artık Amine'yle çalışmak istemiyorum. Başka bir oyuncuyla reytingler de yükselebilir. Mesela Merve Boluğur şu an çalışmıyor, onu ekibe alabiliriz." dediği söylenmişti.

Rol aldığı dizinin kadrosuna eski sevgilisi Merve Boluğur'un katılmasını istediği yönündeki iddialara Tolga Sayışmandan yanıt geldi. İddialara Söylemezsem Olmaz programında cevap veren yakışıklı oyuncu, reytinglerin yükseldiğini bu sebeple de herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.

İddialara göre Tolgahan Sayışman, Türkiye güzeli Amine Gülşe'yle birlikte rol aldığı "Asla Vazgeçmem" kadrosuna, eski sevgilisi Merve Boluğur'un katılmasını istemişti. Tolgahan Sayışman, Merve Boluğur hakkında çıkan söylentilere Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında cevap verdi. Sık sık aşklarıyla gündeme gelen Tolgahan Sayışman Merve Boluğur tartışmalarına son verecek şu açıklamayı yaptı: "Merve Boluğur'u istemem gibi bir durum yok. Zaten bu iddialar yalanlandı. Yetkili kişiler gerek sosyal gerekse yazılı medyada gerekli açıklamayı yaptılar." Tolgahan Sayışman reytinglerin yükseldiğini bu sebeple de herhangi bir sıkıntı olmadığını sözlerine ekledi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN YEŞİL IŞIK YAKTI

Yakışıklı oyunca geçtiğimiz günlerde de bir yemekte muhabirlerle karşı karşıya gelmiş. Muhabirlerin, "Asla Vazgeçmem" dizisinde başrolü paylaştığı Amine Gülşe ile sosyal medyada yakıştırıldıklarını hatırlatması üzerine "Yakışmasak bu diziye seçilmezdik." açıklamasında bulunmuştu. Tolgahan Sayışman'ın bu açıklaması "Amine Gülşe'ye yeşil ışık yandı." dedikodularına neden olmuştu.

Anahtar Kelimeler: