Tolunay Kafkas: Elenirsek bize çok yazık olur

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk maçı 1 - 0 kaybettikleri UEFA Avrupa Ligi 3’ncü...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk maçı 1 - 0 kaybettikleri UEFA Avrupa Ligi 3’ncü ön eleme turu rövanşında, deplasmanda karşılaşacakları Legia Varşova maçı ile ilgili olarak, “Elenirsek bize çok yazık olur. O takımın hiçbir şansı yok. Yani bizi elese de bir şansı yok.” dedi.
Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Legia Varşova maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmana tedavisi devam eden Wagner Dos Santos katılmadı. Isınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, turdan umutlu olduğunu kaydederek, şu tespiti yaptı:
“Oyunu güzelleştirmek lazım, çirkinleştirmemek lazım. Ben sadece şunu ifade ediyorum, elenirsek bize çok yazık olur. O takımın hiçbir şansı yok. Yani bizi elese de bir şansı yok."
Turu geçmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade eden Kafkas, “Turu atlamaya gideceğiz. Umarım şans da bizim yanımızda olur. Bu turu atlayabilecek hem kaliteye hem güce sahibiz. Zor bir oyun anlayışı olan bir takım var. Sadece savunmayı düşünen, hücum etmeyi düşünmeyen bir takım var. Bütün hücum varyasyonlarını deneyip gol atmak için mücadele örneği göstereceğiz. Elimizden geleni değil, elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

YENİ TRANSFER DJAKO: GAZİANTEPSPOR’A ÇOK İSTEKLİ GELDİM
Öte yandan Gaziantepspor, Togo milli takım oyuncusu Arafat Djako ve Kamerunlu Gilles Binya'yı transfer etti.
Togo Milli Futbol Takımı oyuncusu Arafat Djako yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Djako, Gaziantepspor’a çok istekli olarak geldiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Buraya gelmeden önce teklif geldi. Ben de iyice düşündüm, buraya gelmemin iyi olacağına karar verdim. Sonuçta karar vererek buraya geldim. Önceden de Türkiye ligini takip ediyordum. İyi bir lig olduğunu da görüyordum. Özellikle Gaziantepspor’un Avrupa’da da yoluna devam edeceğine inanıyorum. Avrupa’da oynadığını görünce buraya gelmeye karar verdim. Çok istekli olarak geldiğimi söyleyebilirim.”
Rusya'nın Anzhi takımında forma giyen Togo Milli Takım oyuncusu Arafat Djako ile 1 yılı kiralık olmak üzere 4 yıl satın alma opsiyonlu, Kamerun Milli Takım oyuncusu Augustin Gilles Binya ile ise 1 yılı kiralık olmak üzere 3 yıl satın alma opsiyonlu olarak olarak anlaştığı öğrenildi.
İki oyuncu için Gaziantepspor'un 4 Ağustos Perşembe günü Legia Varşova ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçı sonrasında imza töreni düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz