Tolunay Kafkas: "Lig zor geçecek"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Turkcell Süper Lig'in bu sezon çok daha zor geçeceğine inandığını söyledi. Kafkas yaptığı açıklamada, lige yeni çıkan takımların iyi kadrolar kurduğunu ve bu sezonun zorlu geçeceğine inandığını söyledi.

Ligi ilk 5 içerisinde bitirmek istediklerini de belirten Kafkas, şöyle devam etti: "Bu ligin çok daha zor geçeceğine inanıyorum. Yeni takımlar çok iyi transferler yaptı. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor takımını çok beğeniyorum. Lig A'dan beri takip ettiğimiz bir takım. Genç ve iyi oyuncuları var. Herkes bir şeyler yapmaya çalışacağı için bu lig zorlu geçecek. Biz iyi bir kadro kurduk. Bu kadroyu iyi kullanabilirsek, bir sakatlık olmazsa ligi iyi yerlerde bitireceğimize inanıyorum. Hedefimiz ligi ilk 5 içinde bitirmek. Ama asıl hedefimiz Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek."

Reklam
Reklam

Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu ve iyi transferler yaptığını, ancak ligde şampiyonluğu en çok zorluyacak takımlardan birinin Beşiktaş olduğunu vurgulayan Tolunay Kafkas, "Ertuğrul Sağlam çok doğru bir tercih yaptı. Ertuğrul hocalı Beşiktaş bu yıl ligde daha şanslı olacaktır" diye konuştu.

Kafkas, pazar günü oynayacakları Vestel Manisaspor maçında her iki takımın da zorlanacağını, ancak lige iyi başlayan taraf olmak istediklerini sözlerine ekledi.