Tomas Sivok: İnanıyoruz

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Tomas Sivok, kulüp resmi televizyonuna ilginç açıklamalarda bulundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde BJK TV muhabiri Tuna Akdemir’in sorularını yanıtlayan Tomas Sivok şunları söyledi:

“Sezona iyi başladık. Son maçtaki skor bizi üzdü. İlk yarıda iyiydik ama ikinci yarıda kötü oynadık. Bireysel hatalardan iki gol yedik. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyoruz.”

“Kağıt üstünde her şey güzel gidiyor. Sahadaki performans her şeyin belirleyicisi olacak. Son üç yıldır şampiyonluktan bahsetmiyordum ama bu sene çok kaliteli oyunculara sahibiz. Herkes özveriyle çalışıyor. Birliktelik üst düzeyde. Kaliteli oyuncuların çokluğu nedeniyle herkes formayı kaptırmamak için kendini baskı altında hissediyor. Şampiyon olmamamız için bir sebep yok.”

Reklam
Reklam

“Geçen sene kadro derinliğimiz yoktu. Bu sene dengeli ve geniş bir kadroumuz var. Ekonomik olarak iyileşme var kulüpte. Geçen yıl onca imkansızlık içinde üçüncü olmak bana göre başarıydı. Bu sene üst seviyelere çıkıyoruz. Tek handikap evimizde olmamak ama taraftarlarımız oynadığımız stadı İnönü Stadı’na çeviriyor zaten.”

“Samet Aybaba bizi iyi tanıyor. Lige kötü başladılar. Bizden puan almak isteyecekler. İlk dört maçtaki oyunu devam ettirmek istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

Anahtar Kelimeler: