Tonlarca mıcırın altında kalarak öldü

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir maden ocağında kaynak yaptığı mıcır silosunun içine düşen İsmet Yaman(48), tonlarca...

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir maden ocağında kaynak yaptığı mıcır silosunun içine düşen İsmet Yaman(48), tonlarca mıcırın altında kaldı. Olay sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yaman kurtarılamadı.
Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Hereke bölgesindeki bulunan bir taş ocağının mıcır yükleme silosunda meydana gelen olayda, siloda kaynak yapmakta olan İsmet Yaman, deponun içine düştü. Aynı anda siloya yükleme yapılınca İsmet Yaman tonlarca mıcırın altında kaldı.
Taşocağı çalışanları kendi imkanları ile Yaman'ı kurtaramayınca itfaiye ve kurtarma ekiplerinden yardım istedi. Ekipler gelene kadar da çalışanlar yükleme silosunun duvarını kırdı. Ekipler yaklaşık iki saatlik çalışma sonucu mıcırları boşaltarak İsmet Yaman'ı dışarı çıkardı. Burada hazır bekleyen 112 Acil servisindeki doktorlar çok az nabzı atan İsmet Yaman'ı Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı, ancak kurtarılamadı. Acı haber üzerine hastaneye gelen Yaman’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz