Topal, Basın çalışanlarının bayramını kutladı

JCI Derneği Elazığ Şubesi 2013 Başkanı Gökhan Topal 24 Temmuz Basın bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

JCI Derneği Elazığ Şubesi 2013 Başkanı Gökhan Topal 24 Temmuz Basın bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Topal mesajında şunları söyledi;

“24 Temmuz Sansürün Kaldırılması ve Basın Bayramınızı en içten ve kalbi dileklerimizle kutluyoruz.

Mesleğinizin getirdiği yıpratıcı ve zorlu çalışma şartlarına rağmen üstün bir çaba ile halkımıza hizmet eden değerli basın çalışanlarının haklarının korunmasını ve daha iyi imkanlara kavuşturmalarını arzu ediyoruz. Şüphesiz basının gösterdiği başarılı çalışmalar en önemlisi basın çalışanlarındır.

Reklam
Reklam

Basın çalışanları mesleklerini en iyi bir şekilde yapmaları için fedakarca çalışmaktadırlar. Basın çalışanlarının haklarının korunması, sorunların çözülmesi,hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları onların görevlerini en iyi şekilde yapmalarını sağlayacaktır. Özelikle yerel gazetelerde çalışan gazetecilerin har an işsiz kalma tehlikesi ile karşılaşabiliyorlar. Hükümetlerin yaşam standartlarını düzeltilmesi ve gazetecilik mesleğiyle ilgili olarak iş garantisi yaratacak yasalar çıkartması gerekmektedir.

Gazetecilik mesleği zevkli olduğu kadar zor ve gerçekten yıpratıcı bir meslektir. Gazeteci olumsuz bir haber yaptığı zaman haberin muhatabı tarafından düşman ilan edilmekteyken olumu haber yapıldığında ise bu haber karşılığında ne kadar almış acaba diye düşünülen zor bir çizgide bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün gazetecilerin bayramını kutlar, yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet diler, görevi başında olanlara da çalışmalarında başarılar dilerim.Dedi.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: