Topçuoğlu ailesi: Uyanmasını bekliyoruz

Çankırı'da 30 Nisan'da kalp krizi geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun ailesi son durum hakkında...

Çankırı'da 30 Nisan'da kalp krizi geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun ailesi son durum hakkında bilgi verdi.

Kastamonu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Topçuoğlu ailesi adına yapılan açıklamada, başkanın uyanmasının beklendiği kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi: "Sayın Başkanımızın geçirdiği sağlık problemi (kalp krizi) sonrası gerçekleştirilen hızlı ve etkili tedavi süreci devam etmekte olup kendisinin uyanması beklenmektedir. Tedaviyi yürüten hekimler tarafından bu sürecin 48 saat, hatta daha da uzun sürebileceği belirtilmiştir. Her zaman yanımızda olan ve varlığıyla güç veren halkımızdan Sayın Başkanımızın eski sağlığına kavuşması için dualarını esirgememelerini diliyor, ilgi ve desteklerinden dolayı başta mahalli basınımız olmak üzere, Ankara’ya ziyaretimize gelen, telefon eden, geçmiş olsun mesajı yayınlayan bütün hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Başkanımızın sağlık durumundaki gelişmelerle ilgili güncel bilgiler Kastamonu Belediye Başkanlığı’nın resmi web sayfasından (www.kastamonu.bel.tr) kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz