Topladıkları Hurda Soba Araçlarını Yakıyordu

Bursa'nın İnegöl ilçesinden Bilecik'e hurda toplamaya gelen amca çocukları, buldukları içinde köz olan eski soba...

Bursa'nın İnegöl ilçesinden Bilecik'e hurda toplamaya gelen amca çocukları, buldukları içinde köz olan eski soba yüzünden az daha araçlarının yanmasına sebep oluyorlardı.

Şener ve Erhan Dumanlı isimli amca çocukları, Bilecik'e gelerek sabahtan itibaren hurda toplamaya başladılar. Amca çocukları, İstasyon mahallesinde buldukları ve içinde köz olan eski sobayı, etrafı kirletmemek için olduğu gibi araçlarına koydular. Gün içerisinde cadde ve sokakları dolaşan amca çocukları, akşam yemeği için Organize Sanayi Bölgesi'nin karşısındaki bir tepede durunca, araçtan yanık kokusu duymaya başladılar. Bunun üzerine araçtan inen amca çocukları, kamyonetlerinin kasasının alev aldığını gördüler. Bir taraftan alevleri söndürmeye çalışan Şener ve Erhan Dumanlı, diğer taraftan itfaiye ekiplerinden yardım istediler. Yangın, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü.

Reklam
Reklam

Gün içinde kamyonet kasasında sürekli hareket eden soba içindeki közlerin düşmesi sonucu meydana geldiği belirtilen yangında, araçta maddi hasar meydana geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: