Toplam Kalite Yönetimi ödülleri verildi

İZMİR (A.A) - İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelindeki tüm devlet ve özel okullara yönelik başlatılan Toplam Kalite Yönetimi

İZMİR (A.A) - İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelindeki tüm devlet ve özel okullara yönelik başlatılan Toplam Kalite Yönetimi uygulaması çerçevesinde 2011-2012 yılında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan İzmir Toplam Kalite Formatörü Uğur Kalemci, İzmir'in her alanda olduğu gibi toplam kalite uygulamasında da lider olma özelliğini sergilediğini belirterek, "Bu yıl 8. düzenlenen ödül değerlendirme sürecinde ilimizde toplam kalite yönetimi uygulamaları kurum kategorisi dalında 35 okul, ekip kategorisinde ise 71 okul ve kurumumuz ödül sürecine katılmıştır. Eğitimin çağdaşlaşmasını ve okullarımızın daha kaliteli yönetim anlayışına sahip olmasını hedefleyen, genel ilkesi hep daha ileri olan eğitimde toplam kalite uygulamaları; okullarımızda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin beklentilerini de göz önüne alarak yapılan çalışmalarla, ekip ruhunun oluşturulması, okul ve kurumlarımızda birlikte yönetim anlayışının sergilenmesine örnek olmuştur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kurum kategorisinde Gaziemir Remzi Doğan İlköğretim Okulu, ekip kategorisinde ise Çiğli 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi birincilik ödülü aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: