Toplu sözleşmede ilk adım

Yıllardır dile getirilen fakat bir türlü atılamayan bu adım Başkanımız Kerim AKSU sayesinde atılarak Giresun Belediyesinde bir ilk yaşanacak.

Kolay değil Yıllarını belediye ye vermiş taşeron arkadaşlar hep bir ümitle bu günü beklediler.Oysaki geçmiş dönem de seçilen başkanlarımız verilen emeğin dökülen alın terinin karşılığını veremezmiydi?İşte geçmiş dönem de kimsenin yapamadığını Giresun Belediye Başkanı Kerim AKSU yaptı.Belediye bünyesinde ne kadar taşeron işçi varsa ayrım gözetmeden hepsi ile toplu sözleşme kararı aldı.Şahsım adına Bu mücadele de Başta Giresun Belediye Başkanımız Kerim AKSU ya başkan yardımcılarıma Sendika Başkanlarıma ve ismini yazamadığım bu haklı mücadelede taşeron işçi arkadaşlarımın yanında onlara destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.Umarım bu toplu sözleşmede atılacak imzalar iki tarafa da hayırlı olur.Temennim şudur ki Bu tablo dan diğer belediyelerde kendilerine ders çıkartıp,işçilerinin kıymetini anlarlar,ve Giresun belediyesinin yapmış olduğu bu toplu sözleşme yi örnek alıp kendi taşeron işçileriyle onlarda toplu sözleşmeye otururlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz