Toplum Destekli Polis, Vatandaşı Broşürlerle Uyardı

Gülşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 1 ay önce kurulan Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, para ve kontör dolandırıcılığı, kapkaç, evden

Gülşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 1 ay önce kurulan Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, para ve kontör dolandırıcılığı, kapkaç, evden hırsızlık, apartman güvenliği gibi konularda alınabilecek tedbirler amaçlı broşür dağıtımı yaptı.

Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Biriminde görevli polis memurları tarafından dağıtılan broşürler ile vatandaşlar dolandırıcılığa karşı uyarıldı.

Gülşehir ilçe merkezinde dağıtılan broşürlerle polisiye tedbirlerin yanında vatandaşlarında alabileceği önlemlere dikkat çekildi.

Reklam
Reklam

Gün boyu devam eden program kapsamında yaklaşık bin adet broşür vatandaşlara ulaştırıldı.

Muhabir: Dilaver Can / Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: