Toplum Destekli Polis Vatandaşları Uyarıyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ortak olarak yürütülen...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ortak olarak yürütülen çalışmada yaz aylarında artan hırsızlık olaylarına yönelik vatandaşlar uyarılıyor.

Gaziantep polisi istatistikleri inceleyerek ilk sırada evden hırsızlık vakalarının yaşandığı mahallelerde vatandaşları uyardı. Vatandaşların tatile çıkmadan önce hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirlerin yer aldığı ‘Siz tatildeyken eviniz güvende mi?’ başlıklı 12 bin adet broşür, Toplum Destekli Polisler tarafından apartman girişlerine, vatandaşların kolayca görüp okuyacağı yerlere, araçların sileceklerine bırakıldı. Binaların girişine bu afişleri yapıştıran polis memurları ayrıca apartman yönetici ve görevlileriyle birebir görüşerek tatile çıkmadan önce bina sakinlerinin mutlaka tedbir almaları yönünde uyarılarda bulundu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar, yapılan bilgilendirme çalışmalarından memnun olduklarını, tedbir alma konusunda oluşturulan farkındalığın ilerleyen süreçte suçun önlenmesine katkı sağlayacağını ve bu tür bilgilendirme faaliyetlerinden dolayı başta Emniyet Müdürü Ömer Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: