Toplum Destekli Polislerden Vatandaşa Eğitim

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, halkın katılım ve desteğini almak, güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı bir...

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, halkın katılım ve desteğini almak, güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacı ve vatandaş polis ilişkilerini güçlendirmek için Vatandaş Katılım Programı (VKP) toplantılarına başladı.

Toplum Destekli Polisler bu amaçlar doğrultusunda ilk toplantısını Abaklı Halıcılık çalışanları ile yaptı. 50 kişinin katılımı ile yapılan toplantıda evden hırsızlık, araba ve motosiklet hırsızlığı, internet güvenliği ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı. Çalışanların dikkatle izledikleri toplantıda polis ile ilginç diyaloglar gerçekleşti. Özellikle kontör dolandırıcılığı ile ilgili sorularla karşılaşan Toplum Destekli Polisler, bu konu ile ilgili detaylı bilgi verdikten sonra tüm çalışanlara broşür ve el ilanı dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: