Toplum Destekli Polislik Çalışmaları

Antalya - Antalya Emniyet Müdürlüğünün toplum destekli polislik çalışmaları kapsamında, Muratpaşa ve Konyaaltı Belediyesinde görevli temizlik personelleriyle toplantı yapıldı.<br> Toplantılara,

Antalya - Antalya Emniyet Müdürlüğünün toplum destekli polislik çalışmaları kapsamında, Muratpaşa ve Konyaaltı Belediyesinde görevli temizlik personelleriyle toplantı yapıldı.
Toplantılara, 2 bin 500 temizlik personeli katıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik personeline polisin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Antalya polisinin projelerinin anlatıldığı toplantıda 155 Polis İmdat hattının kullanılması, evde, sokakta ve pazaryerindeki güvenlik sorunları, telefon ve kontör dolandırıcılığı, şüpheli paketlerlerle ilgili yapılması gerekenler anlatıldı.
Toplantıda, güvenlik hizmetlerinin halkın katılım ve desteği ile daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütüleceği, toplumun desteğiyle suçun önlenmesinin başarıya ulaşmasının daha hızlı bir şekilde sağlanacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: