"Toplum Gönüllüleri" Niğde'nin Caddelerini Temizledi

Niğde Üniversitesi (NÜ) öğrencilerinden oluşan "Toplum Gönüllüleri" grubu Niğde'nin caddelerindeki çöpleri temizledi.

Niğde Üniversitesi (NÜ) öğrencilerinden oluşan "Toplum Gönüllüleri" grubu Niğde'nin caddelerindeki çöpleri temizledi.

Niğde Belediyesinin başlattığı "Lütfen Kirletmeyelim" adlı temizlik kampanyasına, toplumun farkındalığını artırmak için üniversiteli öğrencilerinden oluşan, "Toplum Gönüllüleri" grubu da destek verdi.

İmam-Hatip meydanından, Derbent kavşağına kadar çevresel temizliğe duyarlı olmak adına hazırladıkları broşürleri dağıtan, bir taraftan da çöpleri toplayan üniversiteli gençler, amaçlarının Niğde iline karşı sorumluluklarını biraz da olsa yerine getirmek istediklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Halkın, daha sorumlu ve duyarlı hale gelmesi için örnek olmak istedikleri söyleyen gençler, çöpleri katı ve sıvı olarak ayırıp muhafaza ederek, belediyenin belirlemiş olduğu saatte ve yerlere bırakmaları için uyarıda bulundular.

Muhabir: Betül Abbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: