Toplum Gönüllüleri Ses Getirmeye Devam Ediyor

Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü Rabia Kadıoğlu Parkı açılışında Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı...

Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü Rabia Kadıoğlu Parkı açılışında Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na tişört hediye etti.

Gerçekleştirdikleri toplumsal faaliyetlerle isimlerini hafızlara kazıyan Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü, Rabia Kadıoğlu Parkı açılışında da hazır bulundu. Açılış töreni sonrası Toplum Gönüllüleri Kulübü Başkanı Maruf Demir ve üyeler Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir süre sohbet etti. Daha önce yapılan çalışmalar kapsamında bastırılan 2 bin tişört için Milletvekili Özbek’ten yardım istediklerini dile getiren öğrenciler bu talebe Özbek’ten olumlu cevap geldiğini ve diğer faaliyetler sırasında da Özbek’in kendilerine birçok katkıda bulunduğunu belirttiler.

Reklam
Reklam

Toplum Gönüllüleri Kulübü’nün etkinliklerini yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Bünyamin Özbek’de, kulübün gerçekten takdire şayan çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Kulüp öğrencileri de Özbek ve Kadıoğlu’na kendilerine sunmuş oldukları yardım ve katkılardan dolayı teşekkür ederek Üzerine Toplum Gönüllüleri Kulübü yazan tişört hediye etti.

Kulüp üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a da tişört hediye etti. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkanımız Polat, kulübün kısa zamanda büyük işler başardığını belirtip öğrencilerin kendisine sunduğu Toplum Gönüllüleri tişörtünü kabul etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız Polat, sonrasında yanlarından ayrıldı.

Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü yakın zamanda Köy okullarındaki öğrencilere kitap ve süt dağıtımı yapıp, ağaçlandırma faaliyetlerine de katkıda bulunmak üzere yaklaşık bin yedi yüz fidan dikimi gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz